O nama

MREŽNICA I SUNCE – ODMOR NA IZVORU ŽIVOTA

Robinzonski kamp Green River smješten je na jedinstvenoj lokaciji pored rijeke Mrežnice, dragulja kontinentalne Hrvatske koji iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih gostiju, ali je i dalje zadržao svoju divlju čar. Blizina gradova Duge Rese i Karlovca, Zagreba, Slovenije i autoceste omogućuje brz i siguran dolazak gostiju koji žele opustiti svoja osjetila u netaknutoj prirodi te iskusiti autentičnu riječnu pustolovinu.

Mrežnica, ta ljepotica koja očara svakog slučajnog i namjernog posjetitelja jedinstveni je dar prirode i prepoznatljivi simbol dugoreško-karlovačkog kraja, srž i duša identiteta stanovnika njenih obala. Ukrašena s čak 93 sedrene barijere nadnaravne ljepote te nebrojenim manjim slapićima, uvalama, kupalištima i skrivenim zakutcima pruža mnoštvo mogućnosti za aktivni odmor, rekreaciju i pustolovinu. Njena iznimna čistoća te kristalna bistrina savršene su za sve plivače, kupače i ljubitelje vodnih aktivnosti. Bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta uvodi Vas u svijet gotovo primordijalne netaknutosti. Cvrkut ptica, pogled na zaljubljene labudove koji Vas poput drevnih mrežničkih mornara pozdravljaju u prolazu, osvježavajući lahor koji piri iz obližnjih šuma te zrake živorodnog Sunca odagnat će Vaše brige, izbrisati stres te blagotvorno djelovati na um, duh i tijelo.

Tu, u zelenom srcu Lijepe Naše možete uživati u kupanju, plivanju, raftingu, vožnji kajakom i kanuom, biciklizmu, ali i šetnji te planinarenju obližnjim brdima i gorama. Na šumskim proplancima možda sretnete i vile o čijim divljim plesovima još pričaju narodne predaje. Postoji mogućnost da Vas u izvorima dočekaju mitološki vodenjaci, stari gospodari dubina. Priče kažu da su bića hrvatskoga bajoslovlja nestala kada su nestale stare šume i potoci – možda su se upravo ovdje, tu na čarobnoj Mrežnici, u ovome zeleno-plavom raju održala na životu!